8 Aralık 2010 Çarşamba

Fotoğraf Çekmek ve Profesyonellik Üzerine....


Merhaba Arkadaşlarım;görmeyeli Nasıllarsınız?? :))Bende bu hafta bihayli hareketli bir hafta geçirmekteyiz,Rahmetli eniştemin Yemekli mevlütü var pazar günü,sürekli teyzemlere gidip gelmeler içindeyiz,bir yandan da halen toparlanma telaşındayız,önümüzdeki hafta içinde yeni evimizden sizlerle olurum ihşallah,Çok yazmak istediğim şeyler var fakat zaman ayırmak gerekiyor sevgili arkadaşarım,şimdi sizlere Profesyonel Çekimlerimi Paylaşacağım...Çünkü bunları paylaşmak istiyorum sizlerle ve o güzel dudaklarınızdan güzel yorumları da duymak istiyorum :))


(Kerimoğlu Evinden Gözlemeler)Her hafta sonu Gezmelere gittik,gittiğim her yerden birer görüntüler,fotoğraflar sizlerle...

Epeyce Geliştirdim kendimi şu Profesyonellik konusunda,zaten fotoğraflarımdan anlarsınız umarım :))Kendimi iyi bir mertebede görmek istiyorum,Şu Doğum Anı Fotoğrafçılığı,Dış Çekim gibi güzel bir Fotoğrafçı Olmak İstiyorum :))Her gün İnternette Fotoğrafçılıkla ilgili güzel şeyler Öğreniyorum,bunun da çok faydasını gördüm kendimde...Neyse sizlerle konuşmaya doyum olmayacak,ben yavaştan ayrılayım,sizleri İyi Haftalar Diliyorum...Kendinize İyi Bakın Arkadaşlarım....Hoşçakalın...

3 yorum:

  1. Ahhh canım tam da kendimi görüyorum sende.. Resimlerin çok güzeller ama keşke biraz daha büyük ekleseydin.. Emek harcarsan yapılmayacak şey değiller inşallah başarılı olursun.. :)

    YanıtlaSil
  2. büyük derken,fotoğrsfın kendi büyüklüğümü :) teşekkürler dilek ablacım

    YanıtlaSil
  3. ben de alacağım güzel bir fotograf makinesi bakalım ne yapacağım.. fotografların büyük boyutta olması çok güzel olurdu :)

    YanıtlaSil