2 Ağustos 2009 Pazar

ağustos ayında...

artık tatil bitti.''HAYDİ DERSE''diyorum kendime bu sene fazla tatil yaptım aileme cok teşekkür ederim.ağustos ayında bol bol ingilizce dersi çalışacagım çünkü eylül'de sınavım var,sıkı sıkı çalışmalıyım,bol tatilin ardından..ağustos ayı bitinceye kadar sular seller gibi şakırdamam lazım :)başarılı olmam lazım.belki fazla giremem bloguma ama arada güncellerim sizleride yorumlar yazarım :)şimdilik haberler benden bu kadar.

size tatilde geçirdiğim günlerden birkacını foto-yazı yazayım,boş kalmasın sayfam. :)biz tatile göcekte çadır kurduk 5 gün,ordan dönerken gökovada 15 gün kadar da orda durduk,teyzemın kızları da geldi tatilimizin 2.günüde tabiki onlar gelince daha eğlenceli,güzel geçiyordu günlerimiz.
2 hafta dolu dolu ,eğlenceli,neşeli gecirdik oradan dönüşte anennemizin orada kaldık 2 gün tarlada,yaylada gecirdik günlerimizi coluk cocuk..bu sabahta saat:9 bucuk gibide evimize döndük..tatile finish dedik :)yinede arada denize gideriz canımm :) :)doyamadım henüz daha halen gideriz diye ümit veriyorum kendime...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder