25 Ekim 2009 Pazar

2. MİM ve GÜLENYÜZ :)

zehra ablam beni mimlemiş. (http://ela-eroglu.blogspot.com/) zehra ablama çok teşekkür ederim.
1.bloguna neden bu ismi verdin?
blogum 6 aylık henüz ihşallah günler geçtikçe blogumu geliştirerek yüksek seviyeye çıkmak isterim.bu blog işi çok harika.ben genç bir bayanım,üniversite sınavına hazırlanıyorum,günlerim çok aktif geçiyor,yeğenlerim,kuzenlerim,aile büyüklerim,benim hayatımda yeğenim ve kuzenlerim benim birer hayatımın rengi onlar,o yüzden bu blog adını koydum..
2.blog yazarken star tribiyle istediğin,olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı?
oldukça boş vakitlerimde,blogumla ilgilenmeyi çok seviyorum.fakat annem çok oturuyorsun başında diye bazen atışıyoruz :) sadece 2 ve en fazla 3 saat izin veriyor annem:) boş zamanlarım da ilgilenmeyi,geliştirmeyi düşünüyorum.
3.en son satın aldığın garip şey nedir?
:)gülerek cevap vermek istiyorum. :)çünkü alamadım..çok istemiştim,annem almadı palyaço :)oyuncak palyaço,odama süs içindi..ahh annee ahh.. :)
4.şeker gibi olduğun anlar?
bu sorularda :) akraba gününde hepbirlikte olduğum zaman kuzenler,yeğenler benim ilacım gibi bütün sıkıntılarımı,derslerimi,stresi unutuyorum,şeker gibi oluyorum :)
5.arkadaşım artık sormayın şunları dediğin şeyler?
işte bu :) sorsana abicim güzel bir soruuu allah allah :) ne güzel cevap verecektim :)bana pek öyle sinir olacağım sorular sormazlar.hayatımda şu ana kadar soran olmadı.
6.aynaya bakınca gördüğün?
sırıtık bir aslıcık :) ben hep gülerim,belki aynaya her gün,her dakika bakarım.
7.kendini okutan blog dediğin?
neşeli olduğunu yazılarına yansıtan,fotoğraflarını ve blogunu sürekli güncelleyenlere bakıyorum,okuyup zevk alırsam,daima izleyicisi oluyorum.yorum yapıyorum.
8.bu blog sahibi / sahibiyse karşılaşabileceğin yerler?
ders çalışırken,perşembe pazarında,gezmelerde,yeğenler ve kuzişlerin yanında...anneme yardımda,TV başında,bilgisayar başında,balkonda :) evin dört köşesinde desem daha iyi,
bende Zehra ablama çok teşekkür edip,zehra ablamı ve Alya Derin Sönmez'in annesini mimliyorum.herkese iyi akşamlar diliyorum.Hoşçakalın..

1 yorum:

  1. selamlar, paylaşımınız için teşekkürler, kızınız maşallah çok tatlı, Allah uzun ömürler versin.bugünkü aşı ve yan etkisyle ilgili yazımı okur yada kitleniz sayesinde okutursanız sevinirim, bir nebze olsun bilgilenirsek ne mutlu diyorum,

    YanıtlaSil