25 Kasım 2009 Çarşamba

Bayram temizliği


canım çıktı sabahtan beri,1 ev yetmiyor gibi birde 2 ev :) annem 2 evde temizlik yapıyor bende 1 evde :) anatışıma bakarmısınz..:):)neyse ben temizliği az daha kaldı dipten temelden salonu yaptım,mutfağıda yaptım,kolidor,tuvalet derken saat olmuş 12 annem geldi birlikte çğre yemeğimizi yedik az önce.. şimdi annem gitti,benim de şimdilik işim yok pc başına geçtim işte..

bugün rapor bu kadar,gerisi yarın :):):)iyi günler daha sonra yazacağım,koyacağım o kadar foto video varki,dosyadan taşıyor:)eyvahh ocakta çayım taştı,sesler duyuyom ben kaçayom :):):):) bye bye görüşmek dileklerimle..

5 yorum:

  1. Ne güzel pırıl pırıl olmuştur eviniz..
    Benim hiç halim yok:)
    Böyle yatasım var gerile gerile nedense:)

    YanıtlaSil
  2. Benim gibi sakarlığınız yoksa kolay olur tüm yapılan işler adeta keyiflendirir. Az önce muhterem eşim cam siniyi fırına koymam için uzattığında paldır küldür yere, bir sürü laf yememle birlikte ortalığı temizlemekte bir dert oldu bana. Ev işi zor zanaat bilirim temizlik mi var ben kaçtım şimdi derim hep.
    Kolay gele kardeşim.
    Sevgi ve saygıyla

    YanıtlaSil
  3. KOLAY GELSİN AYNEN BENDE DE İKİ EV
    ANNEMDEN GELİYORUM SABAHTAN BİRAZ KENDİ EVİME YAPTIM

    YanıtlaSil
  4. neyse ben bitirdim bayram temizliğini,amin pırıl pırıl yan gelip yatayım:):)kolay gelsin bayram temizliği yapanlara :):)güle güle kirletelim

    YanıtlaSil
  5. haydi kolay gelsin sana :))

    YanıtlaSil