14 Kasım 2009 Cumartesi

GöKova'nın sabahı başka..Gündoğuşu ve GöKova....

bu sabah erken saat:6 da diyeceksiniz ki :) sabah sabah gözünüz mü kızardı:) evett öyle biraz abimin bir hevesi balık tutmak :) tutsak iyi ya tutamadan geri döndük :) abim ,ablam ben,ve ablamın babası gittik :) oltaları salladık salladık kaya balığı minicik şeyler tuttuk :) :) güle güle :) :) neyse ama gökovanın sabahı harikaydı,güneşin doguşu,denizin pırıltısı,deniz kokusu,içime bolca çektim :) şırıl şırıl denizin sesi,birde hafif dalgalarda kayalara çarpışı o mükemmeldi benim için...şimdi size çektiğim bir videoyu koymak istiyorum..umarım sizde beğenirsiniz,bunu sizlerle paylaşmak istedim,iyi günler dilerim,hayırlı hafta sonları geçirmenizi dilerim..hoşçakalın,görüşemek üzere... :) :) :)

7 yorum:

  1. çok güzel bir havası vardı,serindi ama orda üşümeye değer ama hasta olmayalım da :) :)

    YanıtlaSil
  2. ah gökova.harika biyer...balayımı orda geçirdim ben.ve tabii ablam orda okuduğu için bazen gelip giderdik

    YanıtlaSil
  3. merhaba aslı lena ben blogundaki oyun parkından istiyorum:) işi gücü bıraktım onunla oynuyorum.Kendi bloguma nasıl ekleyeceğim? Biraz uğraştım ama olmadı.Yardım edersen sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. oyun parkını kopyaladım diye hakkımda hukuki işlem yapmazsın dimi?:)

    YanıtlaSil
  5. yok basit aslında yardımcı olurum ne demek :)

    YanıtlaSil
  6. oyun parkının altında gri olan yerini tıklayıp blog adını soruyorlar,şifreni tabi birde. sonra kendi ekleniyor özelleştirden,bitti bu kadar iyi akşamlar :)aslı

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    deniz özlemimi biraz giderdim. Paylaşımın için teşekkürler.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil