20 Ocak 2010 Çarşamba

Dökülüyor Yap rak lar....




Bu akşam yeni bölümüyle ''Yaprak Dökümü''var bu sefer ciddi ciddi dökülecek yapraklar,yazık acıyorum bir gün bile ali rıza beyin mutlu bir günü olmadı :)nasip değilmiş,asıl bu yaştan sonra üzülmeyecek,çocukları bakacak başkalarına muhtac olmayacak,sağ salim bitse,bitmeden de bir mutlu günleri olsa döbek atacam valla:))neyse bu akşam o tilki ferhunde den kurtulsalar,daha başlarına bela olacak bu bölümden sonra,film de ama,malesef gerçek yaşamdan alınmışdır bir ihtimalle..değil mi?bu akşam ne olup bitecek meraktayım doğrusu,herkese iyi günler dilerim,kendinize iyi bakın blogdostlarım :) burda da hava soğudu,buz kesiyor dışarısı,dışarı çıkmaya korkuyoruz :))donuyoruzz.Gerçi sizin yaşadığınız yerlerde soğuk,karlı,yağışlıdır fakat burası gibi değildir umarım :)) neyse fazla uzatmadan sizlere iyi günler dilerim blogdostlarım:))

5 yorum:

  1. :))ferhunde cadısından kurtulmak için :)

    YanıtlaSil
  2. Yaprak Dökümünün bir bölümünde figüranlık yapmıştım. Çekimler çok uzun ve zahmetli. Güler Ökten (kaynana cevriye) çok eğlenceli bir insan...

    YanıtlaSil
  3. Diziyi izlerken kalp krizi geçireceğim birgün o olacak. Bu Ali Rıza Bey'in çilesi ne böyle Yarabbim, adamcağız felç olacak üzüntüden sinirden.

    Dizideki en keyifli karakter Cevriye Hanım bence de:)

    YanıtlaSil
  4. Bloğumda senin için bir çiçek var, alman için bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil
  5. Eşim bu diziyi seyretmeme tahammül edemiyor. Bahtsız bedevi diyor Ali Rıza Bey Amcama.. Aşkı Memnuya da ensest dizi.. Adam haksızda sayılmaz hani :)))

    YanıtlaSil