12 Kasım 2009 Perşembe

yağmur yağar,toparlanırız,ayıklanırız :),yeni ev sevinci :)haftaya kalır taşınma


müteahhit'e verdik evimizi yıkılacak şimdi,yine de üzerimizde bir taşınma telaşı,henüz arınamadık eşyalarımızdan o kadar yerleştiriyoruz ortalıkta halen ,eşyalar yığılı ne kadar çok eşyamız varmışta anlayamadık :)evi tuttuk,aynı mahallede iyi oldu bizim için yakın,çevremizden ,tanıdıklardan ayrılamayacağız biz :) zaten, hele annem :) 2 günden beri de yağmur yağıyor delicesine , biraz yağmurda etkiliyor,bu hafta taşınacaktık,artık kaldı haftaya neyse zaten günler su gibi geçiyor..

yine ayıklanmaya çalışıyoruz annemle beraber :) toparlanırken annemle yeni evimizi hayal ederiz,şunu şöyle yapalım,bunu böyle yapalım.. :) allah herkese nasip etsin bu duyguları :)bende bir yandan ders ,diğer yandan taşınma,aynıı devam ediyoruz ihşallah bu günler geçecek,sizlerle bunu paylaşmak istedim iyi günler diliyorum yine sizlerden uzak kalacağım,bu haftalarda :) biliyorsunuz yeni taşındığımız evden görüşrüz artık :) bir an önce bitsin bu telaş onu istiyorum :) kendinize iyi bakın.. hoşçakalın..:)

3 yorum:

  1. Merhaba,
    Şimdi sen böyle anlattın ya taşınmadan önceki hallerim geldi aklıma. Çok yeni taşındık bizde,taşındığımız evimiz müteahhite verilecekti son anda olmadı. :((
    Me mutlu size. Dilerim bizimde evimizi yıkıp yeni mis gibi evimizi yaparlar da biz de eski mahallemize döneriz.

    Kolay gelsin diyorum. İlk hafta zor oluyor, yavaş yavaş herşey yerleşiyor zaten.

    YanıtlaSil
  2. değişiklik iyidir. her şey istediğin gibi olsun. güle güle oturun inşallah.

    YanıtlaSil
  3. çok sağolun blog dostlarım benimle anılarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim her ikinize..:)

    YanıtlaSil