3 Nisan 2010 Cumartesi

Denemeler ile Yeşil Ada...





cuma günü,yani dün amcamgil köye davet etti bizi babam işe gitmişti.Annemde hastanedeydi bende evdeydim,amcamın oğlu ozan abim biz geliyoruz diye haber verdi,bende hemen hazırlandım,abimgil geldi hemen çıktık,annemi hastaneden alıp doğru köye ilerledik.Akşam 6 gibi geldik,ada ile vakit geçirmek çok zevkli ve eğlenceliydi,tatlım benim beni çookk jeviyormuş :)fotoğraf çektikçe hemen koşarak bana gelip öpüyor yanaklarımda ''abaa abaa''diye :)ben jeni jeviyom fotoğrafını çekecem git oraya poz ver diyorum :) ''abaa böle mi? öyle diyorum,gülüyor bıdığım..çimenlerin içinde :)deli gibiydik ada ile birlikte..

Picassa Programı içinde uğraştım durdum bir beceremedim :(sinir oldum ama kaydedemiyorum bilgisayara sizler nasıl kaydediyorsunuz?merak ettim yanıtlarsanız sevinirim sizden rica ediyorum işte böyle benden bugünlük bu kadar fotoğraflarımızla devam ediyorum :)iyi hafta sonraları diliyorum :)herkese,herşey gönlünüzce olsun..Hoşçakal :)

4 yorum:

  1. Lenacım Photo Scape diye bir program var onu dene.Hem türkçe bu program, rahat kullanırsın.
    İnternetten türkçesini indirip kurman yeterli olacaktır, kullanımı da çok kolay..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. SAĞOL EMİNE ABLACIM TEŞEKKÜR EDERİM ÖPÜYORUM SİZLERİ :)

    YanıtlaSil
  3. ahh emine ablacım çok çok sağol canım geldi vallahi bu program çok güzelmiş daha basit rahat kullanışlı çok sağol öpüyorum tuğra yı vede seni emine ablacımm :))

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim canım, bizde öptük :))

    YanıtlaSil