8 Mayıs 2010 Cumartesi

Ben Geldimm...



Nisan ayını çıkardım neredeyse :)mayısın ilk haftasında dayanamayıp annemi,babamı,abimi ve memleketimi özledim.Hoş İzmir'i de sevdim,hatay'ı,Karşıyaka'yı gittiğim yerleri vs.

eee !! Blogdostlarımı sizler nasılsınız,ben çok iyiyim valla şu 1 aylık tatil bana çok iyi geldi,bol bol gezdim,gördüm,eğlendim,akrabalarımı gördüm,çok güzel hasret giderdim,faydalı oldu bana bayağı :)

Sevgili Blogdostum Dilek ablacım,beni davet etti,fakat ben tam İzmir'i bilmediğim için çok üzüldüm bu konuda,fakat bunun telafisini yapacağım bir daha ki İzmir'e :) tamam mı dilek ablacım seni ve kızların damla ve karya'yı öpüyorum...

Dönüşüm muhteşem oldu :) bir valiz ile gitmiştim, 3 valiz ile döndüm annem ise şaşkındı biraz :) şakasınadiyorum ki; ''Çeyiz getirdim anne diyorum''annem;kahkahayla gülüyor :))

Yarın '' ANNELER GÜNÜ '' Herkesin anneler gününü kutluyorum,Allah'ım her genç kızlara ''anne olmayı'' nasip etsin.Anne olmak için, çaba gösteren herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Herşey Gönlünüzce Olsun.Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Hoşçakalın.... :) görüşmek üzere blogdostlarım

''''' ANNECİĞİM ^^^ SANA EN GÜZEL YAKIŞAN ŞEY BENİM ANNEM OLMAN^^^SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİM,SEN BENİMSİN,BİR TANEMSİN,ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ANNEM,SENİ SEVEN KIZIN ASLI :) :) :)

2 yorum:

  1. Tüm Anne adayların ANNELER GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLAR VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM :)ANNECİĞİMİ VE TÜM ANNE OLAN HERKESİ ÖPÜYORUM :)

    YanıtlaSil
  2. Anneler günün kutlu olsun cnm..

    YanıtlaSil