5 Temmuz 2010 Pazartesi

Yeni Sezon'da KaVaK YeLLeRi....

Galiba bu dizimde efe dönecek,mine ölecek sanırım :))anlam veremenden biri gelir biri de gider bu filmde böyle devam eder oldu :))Bu akşam çok merakla bekliyorum ne olup ne bitecek,güven ve aslı arasında neler olacak :))deniz terk mi edecek? atakan ve su ayrılacak mı? daha neler neler olacak bir meraktayım ki sormayın :))Neyse dizime saatler kadı,saat 4 oldu,yelkovan kovalamakta :))bakalım neler neler olcak :))Hepinize İyi akşamlar diliyorum.Hoşçakalın..

Artık benim biricik güzel gençlik filmim başlıyoorr :))Dönüyoorr dönüyoorr ''efe''geri dönüyoor :))ihşallah döner ve dizinin o güzel günleri de geriye döner düzelir :)çok istiyorum artık karmakarışık bir hal almıştı benim dizim :))ama artık iyi başlayıp iyi bitmesini istiyorum :))

4 yorum:

  1. güzel İzmirimiz güzel dizisi kavak yelleri :) bakalım neler yaşayacaklar bu sezonda da...bu arada ne kadar şanslısın harika bir memleketin var cennet misali.biz senin memleketini çok sevdik.en kısa zamanda tekrar gelicez :)

    YanıtlaSil
  2. beklerim gelin lütfen başımızın üstünde yeriniz var sizin çektiğiniz fotoğrafları çok beğendim :)görüşmek dileklerimle hoşçakalın :))

    YanıtlaSil
  3. Keşke haberim olsaydı belki buluşma şansımız olurdu tanişırdık müsafir ederdik sizleri :)

    YanıtlaSil
  4. Efe eylül ayında giricekmiş diziye kesinleşmiş:))
    Bende dönsün diyenlerdenim...Öpüyorum...

    YanıtlaSil