16 Ekim 2010 Cumartesi

:( Olmadı ve Bıraktık...


Merhaba Sevgili Günlüğüm,bir aradan sonra yine seninleyim :) Cuma Günü Kısa ziyarete gittim Ayşen Ablam'a...Hiçbirşeyden habersizce güzelce yürüye yürüye vardım...Karşımda bir de kimi göreyim??..Şaşırdım doğrusu...Bir anlık şaşkınlıkla''aaaa''diye..ağzım açıkta kaldı :))''Neler oluyor''Ablacım''.. dedim.

''Ne sen sor,ne de ben söyleyeyim Ablası''..Hiç böyle olacağını bilmiyorduk,aniden,herşey güzelce gidiyor derken çıkageldi,bizi de çok şaşırttı ablası... :))görüyorsun yaramazlık halen daha üstüne yok..

Ceren : Aşlı aba Hoşgeldin..ama ben gitmek istemiyorumla başlayıp devam etti diyalogumuz...

Abası : Ne oldu Ceroşum,hani sen çok seviyordun,arkadaşarınla oyun oynuyordun,neden erken vazgeçtin ablacım''dedim.

Ceren : Ama Aşlıı aba annemle naşş evdeee''.

Abası : Ama ablacım Anneler hep evde olurr,neden hemen ayrıldın,kardeşler de evde olur ablacım,sen de biliyorsun bunu değil mi?.

Ceren : Biliyoyum ama Aşlıı aba hep evde kalmak iştiyoyum bende,kadeşimle oynamak iştiyoyum.. Tabi ki; bende sorunca bunu Ağlamaya başladı :(( Bundan sonya gitmek iştemiyoyum aslı aba Tamam mı,bana soyu sormayınn..Gitmek iştemiyoyum..

Sürekli annesine de böyle söylermiş,ve böyle de Perşembe günü bırakmış kuzucuk :))İşte sonu Kıskançlıktan galiba,annesinin ve kardeşinin evde kalmasından dolayı..2 Haftadır gidiyordu.Ne oldu da hemen Pes ettin Ceroşum benim,kıyamıyorum aslında ceren'e..Kısaca not düşmek istedim bu konudan dolayı,Herkese İyi Pazarlar Dilerim.....İyi Geceler....Hoşçakalın...

2 yorum:

  1. aslında bazen büyüklerin göremedikleri cocuklar görebiliyor belkide böylesi hayırlıdır

    YanıtlaSil