31 Ağustos 2010 Salı

İstek,İstek,İstek....

Fotoğrafdaki Ürünlerde bana hediye gelenler ve bazı ürünleride kendime aldım,Oriflame yapmak çok güzel birşey Herkese tavsiye edebilirim hiç düşünmeden,Baksanıza Çekmecem doldu :))Hem para kazanıyorum,çevrem genişliyor,hemde hediyelerden geçilmiyor:))
Merhaba Blog Arkadaşlarım; :))Yine buradayım,sizlerleyim.Oriflame başladı başlayalı çok güzel günler geçirdim,her ne konuda olursa olsun.Yakın Çevremde,akrabalarımla,abimle,babamla,teyzemle vs...İnsanlarla..Şu güne kadar güzel şatışlarım oldu ve olacakta eminim :))Çok Zorla Üye olmuştum.Daha doğrusu bu işi yapamayacağım diye bayağı kendimi şartlandırmıştım,İyi ki Üye olmuşum,İyi ki Oriflame Ailesindeyim.Ve de çok mutluyum, Oriflame'da olduğum için...Ben üye olalı 3 ay oldu, üç ay içinde iyi bir şatışım oldu,babam,annem ve abim arkamda destekçi...:))Belki de Ailemden Bu gücü aldığım için bu kadar rahat ve İstekliyim.Kendi ihtiyacım ve annemin,babamın,abimin bütün ihtiyaçlarını da karşılıyorum.Sadece yükselmem varda, Fakat Kendime ait Üyem henüz olmadığı için fazla Yükselmem gerekiyor.Neyse bu kadar yükseliş yeterli benim için,ama bende büyük bir hırs başlangıcı olmaya başladı,Bu hırs Umarım bende fazlasıyla Yükselişe geçecek :))O yüzden de Mutluyum.


Babamda''Aferin Kızım'a '' Gördün mü Zühal''Bizim Aslı'da bu azim,bu dil oldukça almayı bırak,sussun diye bile ürün alırlar''diyor Babama ''o kadar değil be babacığım Abartmayalım''diyorum :)))Anam bende de amma da dil varmış.Teyzeme birkaç tane ürün sattım.Teyzem''Sende Bu kadar dil varmıydı be kızım''.Tabi ben biraz sessiz,sakin durunca,herhalde beni pısırık mı sandılar ne :))Bende şaşırıyorum ya kendime,gerçekten bu kadar çene olamaz insanda yani Bende :))Neyse bugünlük laf yeter benden :))yine görüşmek Üzere Arkadaşlarım....Hoşçakalın... :))

2 yorum:

  1. bende bi dönem uğraştım heyecanını anlıyorum arkadaşım... hadi hayırlı satışlar inşallah... ürünleri de tanıtırsın burda iyi olur.

    YanıtlaSil